Heerlijk ruim wonen met zicht op groen. Wie graag de stilte opzoekt en zeker wil zijn van een rustgevend uitzicht op de natuur, is bij onze parkappartementen écht aan het juiste adres. Met oppervlaktes tussen 109 m² en 127 m², een aangename buitenruimte en 2 of 3 slaapkamers, kan je in de ruime parkappartementen van Zuidkwartier alle kanten op.
Ruim wonen aan het toegangsplein van de wijk. Ook deze appartementen hebben een ruime oppervlakte van 108 tot 125 m². In de tweede bouwfase (in verkoop in de loop van 2022) zullen er wat meer compactere appartementen beschikbaar zijn.
Een eigen plek onder de zon, met oppervlaktes tussen 132 m² en 234 m². Gezellig wonen en genieten van je eigen tuin is zalig thuiskomen. Maar er is en blijft voor elk wat wils: in de tweede fase van het project zijn er ook woningen beschikbaar met aansluiting op een gemeenschappelijke tuin.
Er is een ruime ondergrondse parking voorzien onder het project. Hierin is er per woning of appartement een autostaanplaats voorzien voor aankoop.

Kenmerken woonunits

Gelegen aan binnenplein of bos

Oppervlakte terras 9 - 17 m²

Veel lichtinval

BEN-label

Een mix van verschillende woontypes, op maat van verschillende
bewoners. Voor ieder wat wils

types appartementen

1 slpk

Beschikbaar in fase 2

2 slpk

Vanaf 287.000 euro
excl. btw en kosten

3 slpk

Vanaf 345.000 euro
excl. btw en kosten

Neem contact op voor meer info over deze appartementen!

types woningen

3 slpk

Deze woningen beschikken over 1 of 2 badkamers, sommige hebben ook een extra bureauruimte of berging. Vanaf 336.000 euro excl. btw en kosten

4 slpk

Extra troeven voor deze ruime woningen zijn de 2 badkamers én de extra zithoek of bureauruimte aan het zonneterras op de tweede verdieping. Vanaf 369.000 euro excl. btw en kosten
Neem contact op voor meer info over deze woningen!